Onderhoud & Reparatie

Motormarkt De Jordaan zet zich extra in om goede service te verlenen in al haar werkzaamheden. Of het nu de verkoop van een occasion is, of de reparatie van een klassieke motorfiets, wij hebben het beste met u voor. Wij willen namelijk dat u de volgende keer weer met uw motor bij ons komt voor bijvoorbeeld een grote of kleine beurt. Zo bouwen we een relatie op met de klant en de motorfiets. Iets wat tegenwoordig al heel bijzonder is, maar voor ons volstrekt normaal!
Op deze manier hebben wij al een grote groep trouwe klanten aan ons weten te binden. Motorrijders die het kunnen waarderen dat ze open en oprecht worden benaderd door mechanikers die gezamelijk al meer dan 40 jaar ervaring hebben. Hopelijk bent u de volgende trouwe klant…

Voor goed onderhoud en reparaties voor een juiste prijs bent u bij Motormarkt De Jordaan precies op het juiste adres. In onze werkplaats voeren wij vakkundige reparaties uit aan alle modellen BMW motorfietsen. Ons specialisme is BMW motoren!
K- of R-serie, klassiek of recent, het maakt ons niet uit. Wij hebben gedegen kennis van het hele rij-technische, motorische en electrische spectrum van BMW fietsen. In het verleden hebben wij “vintage” R100s modellen gerestaureerd, alsmede andere K- en R-serie fietsen omgebouwd tot speciale motoren.

Voor onderhoud, zoals de kleine- en grote beurt, nieuwe binnen- en buitenbanden, etc. etc. zijn wij niet alleen snel en kundig maar ook nog eens zeer scherp geprijst! Wij hebben voor de meeste BMW modellen veel onderdelen in voorraad. Dit betekent dat u in de meeste gevallen de volgende dag alweer kunt rijden. Wel zo prettig.

Ook voor revisie van het motorblok bent u aan het juiste adres, Van complete motor revisie of alleen cilinderkop revisie en loodvrij maken van de cilinderkoppen kunt u bij ons terecht.

zijspanrace motorblokPC210093